Rezervari

Procedura de rezervare este urmatoarea:

 

  1. Se transmite o solicitare catre adresa de e-mail: rezervari_flamingo@anp.gov.ro in care se precizeaza:

–          Perioada in care solicitati biletul (seria biletului);

–          Tipul biletului : pachet 1 (toate mesele incluse), pachet 2(demipensiune-demi1) sau pachet 3 (demipensiune-demi2);

–          Numarul de persoane: pentru doua persoane sau pentru 1 persoana, si precizati daca veniti insotiti de copii si nr. si varsta acestora;

–          CNP-ul, localitatea si judetul (in vederea emiterii facturii de avans) si un numar de telefon de contact;

  1. In urma primirii confirmarii rezervarii de la institutia noastra pentru perioada solicitata (sau, a altor variante in situatia in care nu mai sunt locuri disponibile in perioada agreata de dvs.) veti proceda la achitarea avansului de 500 RON, in contul inscris in confirmarea primita prin virament bancar ( cu OP de la orice banca comerciala unde aveti cont deschis)  sau prin mandat postal.
  2. Din experienta anilor precedenti va informam ca tranzactia prin transfer bancar dureaza aprox.3 zile, iar prin mandat postal aprox. 12 zile (chiar daca functionarii de la posta va asigura ca avansul dvs. va ajunge in 3-4 zile).

Precizam faptul ca respectiva confirmare reprezinta un contract prin care se accepta de ambele parti termenii si conditiile.

Rezervarile se fac nominal, fiecare camera va avea un titular de bilet.

  1. Asa cum se va preciza si in confirmarea pe care o veti primi, avem rugamintea de a verifica telefonic daca avansul dvs. se regaseste in contul complexului. Verificarea o veti face la intervalul de timp precizat la punctul 3, in functie de optiunea dvs. de transmitere a avansului.
  2. Diferenta pentru contravaloarea prestarilor de servicii hoteliere se va achita in ziua sosirii la cazare, la receptia hotelului, in numerar.

Unitatea noastra nu dispune de echipament pentru plati electronice, avand in vedere faptul ca se lucreaza prin conturi deschise la Trezorerie.

 

Va multumim pentru interesul acordat.